Reacties en aanbevelingenWanneer je een reactie of aanbeveling wilt geven, schrijf dan in het gastenboek.

Corrie, Werkendam: reading special

De reading sloot heel goed aan bij mijn vraag, waardoor ik nu met meer overtuiging kan handelen. Daarnaast kreeg ik veel bruikbare en praktische adviezen.

29/11/17

Jan Veerbeek, Veenendaal: algemene reading

De algemene reading door Annette heeft diepe indruk op mij gemaakt. Van tevoren had ik geen enkele info verstrekt over mij of over mijn situatie. Veel van wat ze zei herkende ik meteen en van andere onderdelen voelde ik dat ze voor mij richtsnoer zullen zijn voor de komende tijd.

Ik heb de werkwijze van Annette ervaren als:

  • integer
  • open-minded
  • zonder poespas.
27/10/17

Ellen, Amsterdam: reading

Ik heb van Annette een Reading mogen ontvangen. Ik ben zeer onder de indruk hoe ze met de juiste woorden dingen kon weergeven waardoor ze echt binnenkomen en aanknopingspunten geven om over mijzelf na te denken. Nog regelmatig luister ik de reading af en steeds weer ontdek ik nieuwe dingen en geeft het nieuwe inzichten. De Reading helpt echt om een aantal dingen die bij mij horen beter te begrijpen en misschien daardoor ook een beetje los te laten. Een mooie ervaring om nog eens te herhalen.

10/02/17

Ingrid en Robert Vleeskens, Voorthuizen: reading

Annette toont je op een respectvolle manier inzichten, waardoor je duurzame keuzes kunt maken in het belang van je geluk en gezondheid.

04/01/17

Barbara, Spanje: afstandshealing

Ik ben zeer tevreden over de healing die Annette bij mij heeft gedaan en ik ga het ook zeker herhalen. Ik heb heel wat emoties kunnen loslaten en het voelt dat er meer ruimte is ontstaan in mijzelf. Heel erg bedankt voor deze healing, Annette.

03/01/17

Loes Arents, Almere: healing op afstand

Dank je voor de healing. Alles is zo kloppend. Fijn om te horen dat ik iets heel ouds (bestaansrecht/er mogen zijn) loslaat. Dat ik een soort laatste stap aan het maken ben hiermee. Dit klopt voor mij. Plus dat ik daarmee mijn eigen goud aan het vinden ben, dit klopt en dat is heel fijn om te horen. Dat het belangrijk is om iets voor mijzelf te doen en dit niet vergeet. Dat ik een soort evenwicht mag zoeken tussen binnen en buiten. Dit geldt ook voor mijn handen i.v.m. dingen maken. Ik ga beter opletten dat ik mijzelf erg bekritiseer plus dat ik vind dat ik niet opschiet en hierin vastdraai. Dit geeft mij een blokkade in de buurt van mijn keel; net eronder. Ook hoef ik geen verantwoordelijkheid te nemen voor iets wat mijn verantwoordelijkheid niet is. Dit herken ik wel. Dank lieve Annette.

29/11/16

Loes Arents, Almere: healing op afstand

Ik heb een healing op afstand gehad van Annette. Dank je wel, Annette, voor de healing en voor het schoonmaken van al mijn chakra's. Tijdens de healing werd ik heet en in mijn buik was een kloppend gevoel. Wat je vertelde, dat mijn gedrag veranderbaar is en mijn 'zijn' niet, wist ik wel, maar het is fijn om dit weer te horen. Ook weet ik dat de rode draad in mijn leven is om afwijzing te overstijgen; door jouw healing en adviezen krijg ik weer een bevestiging en kracht om door te gaan hoe ik al bezig ben. Als ik het weer moeilijk heb, kan ik de oranje energie door mij heen laten stromen. Lieve Annette, dank je, ook voor de bekende woorden "HOU VAN JEZELF". Dit kan ik niet vaak genoeg horen.

28/10/16

Gina, Utrecht: healing op afstand

Annette dank voor de fijne healing. Het gaat nu beter met ademhalen en inslapen daar ben ik dankbaar voor. De inzichten die je me gegeven hebt bevestigen mijn gevoel en daar wil ik beter naar gaan luisteren.

20/09/16

Manja, Utrecht: reading en healing

Bedankt voor de reading. Veel was herkenbaar en ik vond het bijzonder om mee te maken. Ik moet alles nog een plekje geven en bedenken hoe ik dit ga gebruiken/toepassen in de situatie waarvoor ik kwam.

13/07/16

Bianca, Woubrugge: relatiereading

Bedankt voor de reading. Het heeft me meer begrip en inzicht gegeven. Hartelijk dank daarvoor.

07/04/16

Nicole Amsing, Amsterdam: reading en healing op afstand

Op afstand maakt dat ik ook naar mezelf kan kijken en me tegelijkertijd gezien voel. Spannend en fijn tegelijk, ook als het soms wat lastig is. eigenlijk is het nooit echt lastig en is het wat het is. Annette beschrijft het zo logisch, duidelijk en warm, dat herkenning en acceptatie het gevolg is. De healing, die ik mezelf echt niet zou willen onthouden, geeft ook net een speelse draai aan de hele sessie, kleur en beeld komen voorbij, een kadootje voor mij, enorm, dank je wel Annette, voor het delen van je inzicht en het schonen van de randen van m'n aura. Het stroomt weer fijn.

25/03/16

Marleen Nijsen, Nieuwegein: reading naar aanleiding van een vraag

Toen ik na de reading buiten stond voelde ik me zo helder, licht en blij. En dat is nog zo. Het gevoel in een nieuwe binnenruimte te zijn gegaan. Wat Annette zag en zei was een bevestiging van iets wat ik vaag aanvoelde en verder niet kon waarnemen nog. Het liet me zoveel zien, met een grote en precieze helderheid daarin. Erkenning, waarnemen, onderscheid tussen het oude en nieuwe in me. De neutraliteit en lichtheid waarmee Annette keek en benoemde deed me zo goed. Wat een mooie rijke reading. Dank je, Annette.

24/02/16

Mariet, Venray: Healing op afstand

Tijdens de de healing kwam er veel op me af. Annette laat je dingen uit je leven zien, die lang weg waren. Dit doet ze op een bijzondere, wonderbaarlijke manier. Ze probeert me op het goede pad te wijzen. Ik voel me er veilig bij.

17/01/16

Cees, Oosthuizen: Afstandhealing

Tijdens de healing voelde ik de energieën in verschillende delen van mijn lichaam hun werk doen. Het voelde zeer aangenaam. Ik ben erg blij dat ik deze energieën mocht ontvangen. Ook de gesproken toelichting vond ik bijzonder; er zaten veel herkenbare dingen bij. Ik wil Annette Schaap dan ook hartelijk bedanken voor deze healing.

04/01/16

Lotti, Utrecht: Algemene reading face to face

Ik heb een algemene reading ontvangen (roos, aura, chakra's en vorige levens) van Annette. Ik vond het een bijzondere ervaring en heel treffend voor hoe ik op dit moment in het leven sta. Het heeft me geholpen om te vertrouwen op de weg die ik ben ingeslagen en die te vervolgen. Ik vond het een professionele reading die gestructureerd verliep met leuke details over mijn vorige levens. Ik kan de reading zeker aanraden.

05/12/15

Maria Pinxter, Heemstede: Reading life

Van Annette kreeg ik een uitgebreide reading, die fijnzinnig op mij en op mijn thema's was afgestemd.
Dat helpt mij verder om meer en meer mijn essentie vorm te geven in mijn leven.

04/11/15

Rima: Roosreading op afstand

Herkenbare en ontroerende roosreading op afstand.

14/10/15

Mar: Healingen op afstand

Annette geeft behalve de healing ook een uitvoerige feedback. Geen zweverig jargon of in Jip en Janneke taal, maar duidelijk, zorgvuldig, zonder oordeel en invoelend. Ook als het zo uitkomt geeft ze praktische tips. Ook als je weinig tot niets weet over energie, aura's kun je m.i. bij haar terecht. Fysiek en mentaal voel je je na de healing en feedback beter, helder en gesterkt en kun je weer een stukje verder op je eigen pad.

01/10/15

Juliette de Wilt, Langbroek: Reading en healing

Annette kan helder verwoorden wat voor jou op dit moment belangrijk is en waar je mee worstelt. Annette doet dit met veel toewijding. Annette heeft de oorzaak van het oorsuizen beschreven en hierover informatie gegeven. Bijzonder vond ik de beschrijving van mijn vorige levens en de leerpunten hieruit. Na de healing voelde ik mij minder zwaar in mijn hoofd. De reading en healing van Annette is deskundig en betrouwbaar.

02/09/15

Eveline: Healing

Annette stelt je erg op je gemak en je voelt je serieus genomen. Zij heeft een professionele benadering naar haar klanten toe.

15/08/15

R.M., Nieuwegein: Aura reading

In de zomervakantie had ik behoefte aan "iets" die mijn gevoelens na een zware periode op mijn werk en in mijn privéleven op een rijtje kon zetten. Na een zware ziekteperiode van mijn man overleed hij na 7 mnd in een hospice gelegen te hebben, mijn moeder overleed 4 weken erna. Twee personen die me erg aan het hart lagen. Op mijn werk brak een moeilijke periode aan met veel personele problemen. In mijn functie werd ik gevraagd het een en ander te ondersteunen. Na deze periode kon ik niet tot rust komen in mijn hoofd en had niemand die mij feedback had gegeven. Mijn interesse in energieën, intuïtie, en mijn ideeën over het hiernamaals brachten mij al googlend op Annette. Ik heb een reading uit nieuwsgierigheid aangevraagd. De reading van Annette bracht mij precies de woorden en de gevoelens die ik had over de afgelopen twee jaren. Het gaf mij een soort van bevestiging dat ik goed had gehandeld en dat mijn naasten nog over mijn gezin waken. De reading van Annette voelde als een cadeautje.

06/08/15
Elke: Healing op afstand

De healings op afstand van Annette vind ik heel bijzonder. Door de geluidsopname te beluisteren krijg ik dieper inzicht in waar ik op dat moment sta. Annette vertelt heel beeldend wat ze ziet en ervaart en die beelden werken heel goed bij mij. Ik vind het erg handig dat je van de healing een geluidsopname krijgt zodat je het zo vaak als je wilt af kunt luisteren en iedere keer als je dat doet heeft het weer zijn werking of voel je het op een dieper niveau. Ik ben erg dankbaar voor de keren dat ik een healing heb gekregen!

04/06/15
Wilma Meijer en Tom Vorstius Kruijff, Utrecht: Healingen

Zowel mijn man als ik hebben diverse healings van Annette ontvangen. Wij hebben deze ervaren als zeer prettig, ontspannend en bevorderend voor onze gezondheid. Annette is een vrouw met een veelzijdige achtergrond en interesse, zij is zorgzaam en toegewijd, ik zou daarom een healing van haar zeer aanbevelen.

01/04/15
Ada Wunderink: Reading en healing

Twee jaar geleden heb ik van Annette een roosreading op afstand gekregen en 2 maanden daarna een healing. Het was in de periode dat bij mij net de diagnose Parkinson gesteld was. Ik was heel angstig en wist niet wat me allemaal te wachten stond. De roosreading was confronterend voor mij maar ook heel verhelderend. De healing erna bracht nog meer helderheid in mijn chaos. Ik heb er veel aan gehad. Hoe vaker ik luisterde naar de opnamen hoe dieper e.e.a. naar binnen kwam. Afgelopen voorjaar heb ik weer een healing ontvangen. Hoe bijzonder dat Annette over het algemeen precies de kern weet te duiden. Ook deze healing was voor mij weer een basis waarop ik verder kon. Ook nu was het beslist weer de moeite waard om de opname meerdere malen te beluisteren. Annette, dank je wel.

20/03/15
Willy van Dijk, Utrecht: Healing op afstand

Annette heeft mij begin van het jaar een healing op afstand gegeven. In april was het een jaar geleden dat mijn partner is verongelukt en het ging op dat moment echt niet goed met mij. Mentaal en fysiek. Ik heb haar healing afgeluisterd en werd rustiger en voelde mij lichter. Sinds die tijd ben ik nog wel regelmatig heel verdrietig, maar toch gaat het beter met mij. Ik merk dat ik ook weer kan lachen, naast het huilen. Annette heeft mij heel goed geholpen, zij voelde precies aan wat ik nodig had en verklaarde mij wat zij zag/las. Dank je wel Annette!

18/03/15
Rogier van Iterson, Utrecht: Annette's aura reading en healing

Wat er voor zorgt dat Annette zo goed is in aura reading en healing is dat ze van haar vak houdt. Ook blijft ze zich ontwikkelen en haar vaardigheden uitbreiden. Ze houdt ervan voorwaarts te gaan, zichzelf te scholen en te ontwikkelen. Haar passie en drive om elke keer het beste uit zichzelf te halen gecombineerd met haar communicatieve vaardigheid om helder, duidelijk, intelligent, inzichtsvol en professioneel te vertellen over de reading/healing maakt dat ze opvalt tussen andere healers en readers. Haar reading en healing vaardigheden behoren tot de beste die ik ervaren heb (je krijgt zeker waar voor je geld). Bovendien heeft ze uitstekende sociale vaardigheden en een goed gevoel voor humor. Ik zeg volmondig: "ja"!

14/06/14
Ernst Vuyk, Utrecht: Reading en healing

Annette heeft mijn vrouw en mij geholpen met readingen en healingen sinds 2003. Bij mijn vrouw werd de diagnose Non-Hodgkin lymfoom gesteld op dat moment. Parallel aan de beste behandeling die het Academisch Ziekenhuis van Utrecht en de wetenschap zou kunnen bieden, heeft Annette haar 'paranormale' talenten gebruikt om het genezingsproces te ondersteunen. Sindsdien heb ik de waarde van haar talenten en diensten meerdere malen gezien. Elke keer ben ik weer verbaasd door de vaardigheden, die ze heeft ontwikkeld. Haar kennis groeit nog steeds snel en ik raad je aan, zelfs als je je twijfels hebt over 'alternatieve' gezondheidszorg met haar contact op te nemen. Niemand kan volledig herstel garanderen, maar ik garandeer je, dat je met de hulp van Annette vooruitgang boekt!

21/10/13
Jeroen van de Wouw, Utrecht: Reading en healing

Annette ken ik als een warme persoonlijkheid met een open vizier en een heldere kijk op zaken. Ze heeft veel levenservaring en neemt dit mee als bagage in de readingen en healingen die ze geeft.

09/08/12

Rinaldo Verschuuren: Eén reading

Gedurende slechts één reading ben ik me vele malen bewuster geworden van mijn lichaam en geest. Het gevolg is dat ik door de kennis opgedaan bij de reading geen spastische darmen meer heb, maar ook op een lichtere noot, dat mijn 'altijd koude handen' nu 'altijd warme handen' zijn geworden. Haar wijsheid, betrouwbaarheid en 'social skills' zijn een warme aanrader voor iedereen.

01/10/11

Peter R., Antwerpen, België: Reading and healing

Sedert vele jaren (sinds 2000) is Annette een aanvullend baken van verduidelijking en bevestiging voor mij. Ikzelf kom uit een hele andere hoek als gediplomeerd psycho-therapeut. Annette's insteek is voor mij steeds verhelderend geweest. Haar professionele manier van werken met readingen en healingen, is voor mij onmisbaar om een duidelijker beeld van het evoluerend geheel te krijgen en behouden. Het contact met haar is steeds uitnodigend en verwelkomend. Erg prettig om met haar samen te werken aan mezelf.

12/12/10

LinkedIn-profiel van Annette Schaap
  Op mijn LinkedIn pagina kun je nog meer aanbevelingen vinden.

aanbeveling