Goed nieuws: HIV / AIDS bestaat niet!Volgens Dr. Hamer is AIDS geen afzonderlijke ziekte, maar door de WHO-AIDS-propagandisten een willekeurig samengesteld symptoomcomplex dat bestaat uit ongeveer 30 verschillende ziekten, gaande van longontsteking tot voetschimmel. AIDS is geen infectieziekte. Het HIV-virus is tot op vandaag nog niet aangetoond, noch zijn ziekmakende eigenschappen bewezen.

AIDS of HIV werd in 1983 door de artsen Montagnier en Gallo ontdekt. Wanneer je de gebeurtenissen chronologisch overziet, kan je de economische belangen wel ruiken. Kort na het op de markt brengen van de HIV-anti-lichamen test, publiceren Dr. Gallo en collega’s van het Nationale Kankerinsituut de ontdekking van een HIV-remmende stof. Een door de wereld bewonderde wetenschappelijke prestatie. Dus kort samengevat: eerst de ontdekking van het “dodelijke HIV-virus", dan de ontwikkeling van de HIV-test voor “HIV-geïnfecteerden” en daarna de presentatie van een “geneesmiddel”! Het gaat om Azidothymidin (AZT). Onnodig te vermelden wie de begunstigden waren!

Volgens Dr. Hamer gaat het om een spoor van smegma (afscheiding onder de voorhuid van de penis). Dit smegmaspoor leidt tot een positieve HIV-test. Waarom sterven mensen aan AIDS? Ten gevolge van de diagnose-shock, wat kan leiden tot alerlei soorten kanker. Of ten gevolge van sociale isolatie, wat kan leiden tot melanomen. Of ten gevolge van multi-chemo-cocktails.

Lees het boek van Dr. Hamer en concludeer zelf.

Je kunt het boek bestellen op: www.germanische.de. Het boek is alleen beschikbaar in het Duits.