Recept voor roergebakken champignons
Ingrediënten 500 gram champignons vier theelepels sesamolie twee uien een theelepel knoflookpuree of 2 teentjes verse knoflook een tomaat halve theelepel kurkumapoeder halve theelepel garam masala een derde theelepel rode chilipoeder een snufje zeezout naar smaak water Indien gewenst een eetlepel gehakte verse koriander ter garnering. Totaal benodigde bereidingstijd ± 30 minuten Voorbereiding Snij de tomaat door en verwijder de pitjes. Snij de tomaten kleine stukjes. Snij de champignons in schijfjes. Pers de teentjes knoflook uit. Bereiding Verhit de olie een bak de uien goudbruin. Voeg de knoflookpuree of verse knoflook toe en de tomaat en roer goed. Doe de kurkumapoeder, de garam masala, het chilipoeder en het snufje zeezout erbij en bak gedurende 3 à 4 min. Roer de champignons er door en laat sudderen tot de champignons zacht zijn onder toevoeging van warm water indien nodig. Garneer met de koriander en serveer warm.