Recept voor gebakken kabeljauwhaasje in quinoa-paneer
Ingrediënten voor 4 personen 400 gram kabeljauw in 4 delen gesneden 1 kop witte quinoa 2 eetlepels sesamolie of olijfolie om in te bakken theelepel gedroogde peterselie snufje kerrie snufje komijn snufje gemberpoeder 3 snufjes zeezout 2 koppen water Indien gewenst Een beetje citroensap Totaal benodigde bereidingstijd ± 30 minuten Voorbereiding Doe water en een snufje zeezout in een pan en breng aan de kook. Doe de quinoa erbij en laat 25 minuten sudderen op een laag vuur met het deksel op een kiertje. Laat de quinoa afkoelen. Bereiding Meng de quinoa met de kruiden en breng op smaak met een beetje peper en een snufje zeezout. Bestrijk de kabeljauw ermee aan beide kanten. Verhit de olie. Bak de vis in de olie tot die mooi een korstje krijgt, gedurende 5 tot 7 minuten. Draai de vis voorzichtig om en laat nog 2 tot 5 minuten zachtjes bakken. Controleer of de vis gaar is alvorens op te dienen. Garneer eventueel met een klein beetje citroensap.