Reading

Wanneer je een vraag hebt over jezelf of over je leven of wanneer je het leuk lijkt je energie te laten lezen, dan kun je een reading aanvragen. Tijdens een reading wordt je energie gelezen en beschreven. Ik vertel over de verschillende aspecten van je energie, zoals je aura en je chakra's en wat het betekent. Het doel is meer inzicht in jezelf en je vragen te krijgen. Ik kan je energie lezen en je kunt informatie krijgen over de actuele stand van zaken en de diepere oorzaak van eventuele problemen. Ik neem readingen altijd op en ik stuur de opname naar je op als bijlage bij een e-mail.

Roosreading

Tijdens een roosreading wordt je energie gelezen met behulp van de metafoor van een roos. De verschillende aspecten van de roos staan symbool voor aspecten van je bestaan:
  • Wortels - je verankering in de realiteit, hoe je op aarde staat en waar je je voeding en inspiratie vandaan haalt.
  • Stengel - je levenshouding en je leven van nul tot nu.
  • Bloem – zoals je nu in het leven staat.
  • Zon boven de roos – je doelen.
  • De roos als geheel: de essentie van je actuele situatie.
Een roosreading in mijn praktijk aan de Rijnlaan in Utrecht duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en kost € 35 incl. BTW.

Roosreading op afstand

Ik kan ook een roosreading geven zonder dat je daar fysiek bij aanwezig bent. In dat geval stuur ik je een geluidsopname van wat ik lees en ervaar. Een roosreading op afstand kost € 25 incl. BTW.

Aurareading

Tijdens een aurareading lees ik de vorm van je aura, de kleuren in je aura en de informatie in de rand van je aura. Een aurareading in mijn praktijk aan de Rijnlaan in Utrecht duurt ongeveer 20 tot 30 minuten en kost € 35 incl. BTW.

Aurareading op afstand

Ik kan ook een aurareading geven zonder dat je daar fysiek bij aanwezig bent. In dat geval stuur ik je een geluidsopname van wat ik ervaar. Een aurareading op afstand kost € 25 incl. BTW.

Vorige levens aura reading

Tijdens een vorige levens reading lees ik de informatie van je vorige levens aura voor zover dit betrekking heeft op je actuele situatie. Ik lees je vorige levens aura als onderdeel van een algemene reading.

Chakrareading

Tijdens een chakrareading lees ik de informatie in je chakra's. Dit zijn energiepunten in je lichaam. Ik lees de chakra's als onderdeel van een algemene reading.

Relatiereading

Een relatiereading kan helder maken hoe je in een relatie tot iemand staat. Dat kan je partner zijn, maar ook een collega, familielid, vriend(in), buurman of buurvrouw. Ik kijk naar:

  • Wat is het effect van de ander op jou?
  • Wat ben je aan het leren in die relatie?
  • Wat zijn de moeilijkheden in deze relatie?
  • Wat zijn de uitdagingen in deze relatie?
Het doel van een relatiereading is om meer helderheid te krijgen over wat er speelt in de relatie. Een relatiereading geeft je de mogelijkheid om bij te stellen wat jij wilt bijstellen.

Relatiereading op afstand

Op dit moment geef ik alleen een relatiereading zonder dat je daar fysiek bij aanwezig bent. Dit doe ik om me optimaal te kunnen concentreren. Na afloop stuur ik je een geluidsopname van wat ik lees en ervaar. Een relatiereading op afstand kost € 25 incl. BTW.

Algemene reading

Een algemene reading bestaat uit een roosreading, aurareading, vorige levens aurareading, chakrareading. Een algemene reading wordt afgesloten met een korte healing. Een algemene reading geef ik in mijn praktijk aan de Rijnlaan in Utrecht. Het duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en kost € 85 incl. BTW.

Reading special of reading naar aanleiding van een vraag

Het kan zijn dat je een vraag hebt over jezelf, waarop je zelf het antwoord niet kunt vinden. Vragen waar je mee worstelt, over je werk of je relatie bijvoorbeeld, maar je vraag kan ook over andere onderwerpen gaan. Een reading naar aanleiding van een vraag geef ik in mijn praktijk aan de Rijnlaan in Utrecht. Het duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en kost € 85 incl. BTW.

Tarieven

Omschrijving In Utrecht of op afstand Duur Opname Prijs
Roosreading In Utrecht 20 - 30 minuten ja € 35 incl. BTW
Roosreading op afstand 20 - 30 minuten ja € 25 incl. BTW
Aurareading In Utrecht 20 - 30 minuten ja € 35 incl. BTW
Aurareading op afstand 20 - 30 minuten ja € 25 incl. BTW
Relatiereading op afstand 20 - 30 minuten ja € 25 incl. BTW
Algemene reading In Utrecht 60 - 90 minuten ja € 85 incl. BTW
Reading naar aanleiding van een vraag In Utrecht 45 - 75 minuten ja € 85 incl. BTW
Neem contact op voor een afspraak.

Wanneer je een gemaakte afspraak wilt wijzigen of afzeggen, dan verzoek ik je dit uiterlijk 24 uur van te voren te doen. Bij niet tijdige afzegging breng ik de volledige kosten in rekening.

Reacties en aanbevelingen van cliënten.